پ
پ

پذیرایی از عزاداران حسینی

41 سال است كه در حسينيه اعظم زنجان خدمت مي‌كنم؛

همينكه فرزندانم سالم و خادم امام حسين (ع) هستند، برايم كافي است

پذيرايي‌هاي قديم صفاي خاصي داشت، الان هم خوب شده، اما خوب قديم‌ها عزاداري و پذيرايي صفاي ديگري داشت.

به گزارش روابط عمومي حسينيه اعظم زنجان؛ پيرغلامان امام حسین (ع) کسانی هستند که سن و سالی از آنها گذشته و سال‌ها برای ایام محرم مداحی می‌کنند و پیرغلامی امام حسین (ع) یک افتخار است و مهم‌ترین ویژگی‌های پیرغلام تقوی، مطالعه و خالصانه گفتن است.

پیرغلامان از زمان طفولیت در راهی قدم گذاشته و اکنون که به سنین بالا رسیده‌اند، همچنان با قدم‌هایی استوارتر و خالصانه‌تر گام برمی‌دارند و این پیرغلامان عمرشان را در راه خدمت به اهل بیت (ع)، به ویژه حضرت سیدالشهدا(ع) طی کرده‌اند.

پیرغلام کسی است که  در آستان حضرت اباعبدالله (ع) آن‌قدر خدمت صادقانه کرده باشد، تا به سن پیری برسد و هدف امام حسین (ع) را به مردم برساند.

اشکی که  برای حسین (ع) در قیامت برای شفاعت انسان محسوب می‌شود، از سوز صدای پیرغلامان امام حسین (ع) بیرون می‌آید.

پیرغلامان حضرت اباعبدالله (ع) کسانی هستند که عمرشان را در دستگاه حسینی سپری کرده‌اند، بچه‌هایشان را با نان و نمک امام حسین (ع) بزرگ ‌کرده‌اند، شاید نسبت به آموزه‌های دینی از دیگران چند قدمی جلوتر باشند.

كربلايي خدايي 41 سال است كه پيرغلام اهل بيت است، بچه محله نصرالله خان زينبيه تقريبا مي‌شود گفت، دوبرابر سن من، سه پسر دارد كه به قول خودش نوكر امام حسين (ع) هستند، وقتي پيشنهاد شد با وي گفت و گو كنم؛ حال عجيبي داشتم، بايد تجربه كنيد و ببينيد، مصاحبه كردن با يك پيرغلام حسيني مزه ديگري دارد.

سر صحبت را با زبان تركي آغاز كردم تا جو صميمي‌تري بر مصاحبه حاكم شود؛

حاج آقا خدا اجرتون بده، التماس دعا داريم، با يك يا حضرت ابوالفضل (ع) صحبتش را آغاز مي‌كند؛

من از بچگي در دستگاه امام حسين (ع) فعاليت دارم، 41 سال است در حسينيه اعظم خدمت مي‌كنم.

*از چه زماني در بخش پذيرايي خدمت مي كنيد؟

از سال 81 در پذيرايي فعاليت مي كنم، ابتدا مكان پذيرايي در دارالشفاي فعلي بود، پس از چند سال پذيرايي به گاراژ آقاي صنوبري در رو به روي حسينيه رفتيم و الان هم در پارك حسينيه كه روبه روي حسينيه است، پذيرايي مي كنيم.

*نذري هاي مردم را چگونه توزيع مي كنيد؟

هر نذري كه به حسينيه اهدا شود، شير، چاي، خرما، نان و شيريني را در بين مردم توزيع مي كنيم.

مثلا امسال يك تن شير توزيع شد كه توسط يك فرد سلطانيه‌اي اهدا شده بود.

*توزيع نذري قديم با الان چه تفاوتي كرده است؟

قبلا توزيع نذري اينگونه نبود، صفاي بيشتري داشت، مثلا ايام جشن يك نفر بشقاب مي گذاشت و يك نفر شيريني، آنگونه توزيع نذري صفاي خاصي داشت، اما خوب الان با يكبار مصرف همه چيز توزيع مي شود، البته جمعيتي كه الان در حسينيه حضور پيدا مي كنند، كشش ندارد كه بشقاب باشد، ولي خوب من آنطور پذيرايي را بيشتر مي‌پسندم.

*نذر دهندگان با چه نيتي اين كار را انجام مي‌دهند؟

كربلايي خدايي: هيچ وقت نيت نذر دهندگان را از آنان نپرسيده ام، اما اطمينان دارم، هركسي كه حتي تومني به اين دستگاه اهدا كرده است، حتما 10 برابر آن را گرفته است.

*كرامات اهل بيت در زندگي شما چه بوده است؟

اگر در خانه يك اولاد صالح داشته باشي، اين بزرگترين ثروت است، همين كه بچه ها زحمتي براي ديگران ندارند، و سياه پوش امام حسين (ع) هستند، بزرگترين نعمت است.

 

 

 

 

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.